Tarvitsetko
näyttävät kotisivut?

Kaikki sivut mobiilioptimoituna.
valtuutettu-domain-rekisterointi.png
mobiilioptimointi.png

Onko yritykselläsi tarve saada laadukkaat ja modernit kotisivut?

Yksi vahva osaamisalue palveluvalikoimassamme on kotisivut ja webdesign.

Tarkoituksenamme on tarjota asiakkaillemme visuaalisesti näyttäviä kokonaisratkaisuja, joissa yhdistyvät luonnollisesti toimivuus, helppo käytettävyys ja yleisimmät standardit.

Sivujen muokkaamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa olemme käyttäneet useimmissa projekteissa Joomla! -sisällönhallintajärjestelmää, joka on osoittautunut asiakkaillemme mainioksi ratkaisuksi vuosien varrella.

Kiitosta on saanut eritoten asiakkaan/ylläpitäjän kannalta looginen ylläpitoliittymä ja kokonaisuutta ajatellen Joomlan valtaisat laajennusmahdollisuudet.

Toisin sanoen sivujen päivitys on asiakkaalle vaivatonta ja helppoa + jatkon laajennukset hoituvat käden käänteessä

Joomla! on avoimen lähdekoodin sovellus, joka mahdollistaa kustannustehokkaat ratkaisut niin rakennusvaiheessa, kuin myös jatkon laajennuksien osalta.
kauppa.jpg

Mobiilisivut tai verkkokauppa

Nykyään mobiilinäkyvyys on äärimmäisen tärkeätä, koska kaikesta selaamisesta jo yli 20% tehdään mobiilina

Yksi Joomlan vahvuuksista on myös sen helppo valjastus mobiiliympäristöön, jolloin sivustosi toimivat optimaalisesti myös käytetyimmissä älypuhelin -ja tabletympäristöissä. (IPhone, Windows-puhelimet/nokia, Android, IPad jne.)

Verkkokaupparatkaisuissa olemme käyttäneet paljon avoimen lähdekoodin Open Cartia, mutta myös muut sovellukset onnistuvat.

..Eli silloin kun haluaisit keskittyä olennaiseen omalla palvelusektorillasi tai jopa vapaa-ajallasi, luota ammattilaisiin, uskalla ottaa yhteyttä ja kysy lisää!