D-Fence turvalukko - kokeile palvelua kuukauden ilmaiseksi

D-Fence eSec palvelu suojaa yrityksen sähköpostiviestinnän verkkorikollisuudelta ja sen lieveilmiöiltä

Tietoturvaa kustannustehokkaasti D-Fence eSec palvelussa yhdistyvät korkea laatu ja kustannustehokkuus: palvelu torjuu uhat eikä siirrä niitä loppukäyttäjille roskapostikansioiden tai karanteenihallinnan muodossa. eSec ei vaadi käyttäjiltä tai johdolta mitään ylläpitoa. Ennaltaehkäisevä D-Fence eSec torjuu roskapostin, sähköpostivirukset ja haittaohjelmat jo ennen kuin edes tulisivat asiakkaalle ja varmistavat oikean postin saapumisen vastaanottajalle kohottaen tietoturvaa ja  tuoden samalla selkeitä kustannussäästöjä.

Keskitetty kokonaisratkaisu D-Fence eSec suojaa yhdellä keskitetyllä ratkaisulla koko yrityksen sähköpostiviestinnän, päätelaitteet sekä järjestelmän. Palvelu soveltuu erinomaisesti myös pilviympäristöön varmistaen mm. yrityksen liiketoiminnan jatkumisen mahdollisissa verkon tai järjestelmän poikkeamatilanteissa.Edistyksellistä ja älykästä torjuntaa

Haittaliikenteen tunnistaminen tapahtuu pääsääntöisesti jo palvelinyhteysvaiheessa edistyksellistä UIDS® teknologiaa hyväksikäyttäen. Juuri UIDS® teknologia on yksi D-Fence palvelun laatutekijöistä, jotka mahdollistavat korkean tietoturvatason ja kokonaistaloudellisuuden.


Eroon roskapostikansioista ja karanteeninhallinnasta!

Monella on vieläkin käytössään roskapostin suodatusratkaisu, joka siirtää roskapostit Saapuneet - kansiosta Roskapostikansioon. Ongelmana näissä on, tietoturvan loppukäyttäjille siirtymisen lisäksi, oikeiden postien päätyminen roskapostikansioon, jolloin käyttäjien on jokatapauksessa ollut pakko käsitellä kasvavia roskapostimassoja. Tällaisessa ratkaisussa ongelma ei poistu vaan siirtyy - inboxista spamboxiin.

D-Fence palveluratkaisu poistaa tämän ongelman kokonaisuudessaan, jolloin se on tietoturvallisesti turvallisin ratkaisu sähköpostiviestinnän suojaamiseen.


Välittömiä kustannussäästöjä

Palvelulogiikka on selkeä: työn tuottavuus kasvaa häiriötekijät eliminoimalla. Palveluiden käytöstä seuraava parempi viihtyvyys myös tukee tätä tavoitetta. D-Fence palvelu myös siirtää roskapostikansiot kokonaan historiaan. Korkea laatu niin tekniikassa kuin asiakaspalvelussa on meille kaiken toiminnan keskipiste. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä »


Keskeiset hyödyt:

  • Suojaa kybertunkeutumiselta
  • Toimii luotettavasti ja viiveittä
  • Poistaa roskapostilaatikoiden läpikäymisen
  • Matkapuhelimen sähköpostiturva
  • Helppo käyttöönotto
  • Välitön kustannussäästö
  • Varmentaa postit
  • Salaa liikenteen

 

Matkapuhelin osaksi turvakokonaisuutta

Muuttuvien ja monipuolistuvien työtapojen myötä myös matkapuhelimesta on tullut osa yrityksen tietojärjestelmää. D-Fence suojaa myös mobiilien päätelaitteiden sähköpostikäytön - olipa käyttäjä sitten missä päin maailmaa tahansa.

Kokeile D-Fence eSec palvelua kuukauden ilmaiseksi. Teemme sinulle palvelinmuutokset ICT Hosting Media Oy:n palvelimiin veloituksetta. Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.